hits

mariajeanette

JEG ER HELT ALENE

 • Publisert: 07.12.2017, 23:58
 • Kategori: hverdag
 • Heihei dere,
  Hvordan går det med dere ikveld?

  Jeg har det helt fint så langt, og har ganske mye planlagt til imorgen, tenkte å forhåndsskrive noen innlegg til dere faktisk! Akkurat nå sitter jeg i sengen, nettopp satt meg i sengen og skal snart sove, men så endte jeg med å våkne litt til og bestemte meg for å fortsette å lese litt. Jeg har lest så utrolig mye i det siste, men spesielt nå etter jeg fikk de to første i outlander serien fra mamma og pappa! Det er så fantastisk deilig å lese, og det er virkelig noe spesielt med det å sette seg ned, slappe av og bare nyte at man er i sitt eget selskap samtidig som man får utfordret fantasien litt og får eksistere i et annet univers for en liten stund. Noen ganger når jeg er lei meg, sint eller ensom, så plukker jeg alltid opp en bok, jeg føler liksom at karakterene i boken er der for meg for å gjøre at jeg ikke kjeder meg, gjør at jeg føler positive følelser og gjør meg rett og slett glad, merkelig at det er sånn egentlig, siden man ikke akkurat kan se dem, men inni hodet mitt kan jeg faktisk se dem. Karakterene som blir mine favoritter har så mange forskjellige personligheter og trekk som jeg ofte også selv går etter, for å lære meg selv å kjenne, samtidig som jeg lærer nye ting ved å faktisk prøve nye ting.  Det har vært noen ganske heftig tunge måneder helt siden Raya døde, og jeg merker at det er deilig å ha bøkene mine å gå til, også dagboken min. Det er faktisk også veldig deilig å skrive dagbok, det anbefaler jeg faktisk alle å prøve, fordi om man tenker over det, så snakker man faktisk med seg selv og lærer å kunne være sin egen lille hjelper iblant. Jeg selv er den personen som både skriver, tegner litt og gjør dagboken min litt spesiell, slik at jeg føler at det er min bok. Bøker generelt er fantastiske.
  Det er så ofte at jeg tenker at jeg er helt alene, men når jeg har bøker så er jeg ikke det. Jeg er jo selvsagt aldri helt alene, men når det føles slik, så er det deilig å føle at jeg har et sted å gå til der jeg selv bestemmer hvor ofte eller lenge jeg skal være der. Om det er i 1700-tallets skottland, nederland med Hazel og Gus, slottene i Game of Thrones eller landsbyene i lord of the rings, så kan jeg alltid bare legge fra meg boken igjen om jeg føler for å ''gå tilbake til den virkelige verden'' eller ''face the reality''. Den engelske versjonen høres alltid så mye bedre ut haha... Men dere skjønner hva jeg mener?
  Mange folk har denne typen frihet hos dyr, forskjellige sporter, bilcross eller andre ting, men vit det folkens, både dere som leser masse bøker og dere som ikke leser bøker. At det er mange av oss som har en helt spesiell passion for bøker, og for eksempel meg selv, jeg elsker å lukte på sidene på en ny bok jeg fikk til jul, bla gjennom og tenke på at en hel historie ligger mellom alle de sidene jeg blar forbi, leve litt i historien som bøkene forteller og slike ting. Noen elsker fotball, og alt som kommer med det, noen elsker å jogge i naturen, mens andre liker å lese, ri på hest eller spille fløyte.
  Moralen i dette innlegget er, at vi alle elsker forskjellige ting, og det er jo nettopp det som gjør at vi er så unike, alle har en helt ulik passion enn den neste. 
  Jeg pleier alltid, mens jeg går langs de travle gatene i sentrum av Namsos, eller når jeg går gjennom kjøpesenteret og ser masse folk som er helt i sine egne tanker, å tenke at '' hva tenker denne personen på akkurat nå? hva gleder den personen der seg til å gjøre når han/hun kommer hjem? Skal hun direkte på ridning, skal han rett på verksted med bilen sin for å fikse ny styling?''.

  TENK at vi kan være så ulike, unike, men samtidig være så ufattelig like uansett. Husk dette folkens, andre er ikke rare, ekle eller noe slikt, andre har rett og slett andre tanker, gjøremål og interesser enn deg. Det gjør hverken deg eller den personen til et dårlig menneske, tvert om. Det gjør oss til den vi er, og det er jammen det beste man kan være!♥

  Vi blogges!


   


  KONTAKT MEG:
  Business/mail: 
  Makiku.97@hotmail.com
  Snapchat: malam98
  Instagram: mariajeanetteblogg

 • Publisert: 07.12.2017, 23:58
 • Kategori: hverdag
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar